(Poistunut julkaisusta)

Autosähköasentajia
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen

AUTOSÄHKÖASENTAJIA

Oletko näppäräsorminen, itsenäiseen työskentelyyn tottunut asentaja, joka kykenee ottamaan vastuuta töiden sujumisesta ja joustamaan tilanteen mukaan? Kestätkö välillä kovaakin kiirettä ja työskentelet oma-aloitteisesti?

Huolellisuus ja käsityökalujen hyvä hallinta ovat työtehtävissä välttämättömiä. Voit olla kokemuksen osalta urasi alussa tai vaihtoehtoisesti jo pidempään alan töitä tehnyt ammattilainen.


Työ on päivävuorossa arkisin klo. 7:00 – 15:30. Aloitus sopimuksen mukaan syksyn aikana ja työt kestävät ainakin kesän 2020 loppuun asti. 

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä tai haluat kysyä lisätietoja, niin soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.