(Poistunut julkaisusta)

Autosähköasentajia
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Hei sinä autoihin intohimoisesti suhtautuva henkilö! Etsitkö töitä? Nyt on tilaisuutesi, sillä haemme usealle eri asiakasyrityksellemme AUTOPUOLEN TEKIJÖITÄ ASENNUS- ja KOKOONPANOTÖIHIN Lahden alueelle.

Oletko näppäräsorminen, itsenäiseen työskentelyyn tottunut asentaja, joka kykenee ottamaan vastuuta töiden sujumisesta ja joustamaan tilanteen mukaan? Kestätkö välillä kovaakin kiirettä ja työskentelet oma-aloitteisesti?

Huolellisuus ja käsityökalujen hyvä hallinta ovat työtehtävissä välttämättömiä. Hakemuksen voit laittaa, vaikka autojen kunnostaminen olisikin vain harrastuksenasi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Mikäli meillä on jo hakemuksesi, soita suoraan Nellylle niin tarkistetaan ovatko tietosi ajan tasalla. p. 044 728 3773

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.