AUTOSÄHKÖASENTAJA
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2021

Haemme Helsinkiin hyvällä asenteella ja ammattitaidolla varustettua

AUTOSÄHKÖASENTAJAA


Työnkuvaus:

Erilaisten ajoneuvolisälaitteiden asennustöitä, kuten polttoainekäyttöisten lämmittimien, sisävalojen, lisävalojen, vilkkujen, inverttereiden, hälytyslaitteiden, radioiden ja vetokoukkujen asennuksia. Työtehtävät ovat monipuoliset eikä aika käy pitkäksi.

Tarjoamme:

Mukavan työyhteisön tuen, hyvällä huumorilla varustettuna. Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, myös muissakin tehtävissä. Mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja vakinaiseen työsuhteeseen. 

Odotamme: 

Vankkaa sähköpuolen tuntemusta, sähköalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta autosähköasennuksista.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian, päästään juttusille. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Palkkaa maksetaan (Autoalan tes) osaamisesi huomioiden. Voit heittää valmiin CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen, tai kysymykset meille sähköpostilla - helsinki@lisapalvelu.net Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot