(Poistunut julkaisusta)

Autosähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Olemme raskaan kaluston ja pakettiautokaluston autokorjaamo. Huollamme ja korjaamme kuorma-autot, pakettiautot, perävaunut ja työkoneet merkistä ja iästä riippumatta. Meiltä saat myös huollot ja korjauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille. Raskone Oy:n liikevaihto oli 65,2 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja työllistimme liki 500 henkilöä.

Asiakkaamme, Raskone Oy, etsii autosähköasentajaa raskaankaluston kylmälaitteistojen huolto- ja asennustehtäviin. Raskone Oy:n toimitilat sijaitsevat Tampereen Multisillassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Työnkuvaus
Autosähköasentajana tehtäväkenttäsi pitää sisällään kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto- ja korjaustöitä sekä muun muassa henkilöautojen ilmastointilaitteiden korjauksia. Työnkuvaasi kuuluu myös jonkin verran kylmälaiteasennuksia. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Osallistut päivittäisiin tehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa.


Tehtävässä menestymisen edellytykset
Etsimme autoasentajan tai sähköasentajan ammattitutkinnon suorittanutta osaajaa, jolla on halukkuutta suorittaa oppisopimuksella yli 3kg kylmäaineluvat. Soveltuvan koulutuksen lisäksi hakijalla tulee olla vähintään muutaman vuoden työkokemus koulutustaan vastaavista tehtävistä. Toivomme, että olet nopea oppimaan ja omaat lisäksi teknistä tietotaitoa sekä hyvät kädentaidot. Merkittäväksi eduksi katsomme autojen ilmastointilaitteiden tuntemuksen. Pääset työskentelemään tiimissä, jossa on reipas syke, mutta hommia tehdään rennolla otteella. Uudelta tiimin jäseneltä toivotaan huumorintajun lisäksi oppimishalua sekä aitoa kiinnostusta kehittyä tässä työssä.


Koska työtä tehdään kahdessa vuorossa, edellytämme hakijalta valmiutta vuorotöihin sekä halukkuutta työskennellä myös lauantaisin. Työvuorot asettuvat arkisin aikavälille 7.30-22.00 ja lauantaisin klo 7.30 -15.45. Viikkotyöaika on 37,5h /vko. Työsuhteessa noudatetaan JHL:n työehtosopimusta.


Tarjoamme
Mikäli tehtävä kiinnostaa, mutta kylmäaineluvat puuttuvat, tarjoamme mahdollisuuden suorittaa puuttuvat luvat oppisopimuksella työn ohessa. Olet osa ammattitaitoista työyhteisöä ja osaamisesi palkitaan motivoivalla palkalla. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä työnjohtajan kanssa, joten lähiesimiehen tukea ei tarvitse kaukaa hakea. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen.


Hakuprosessi
Kuulostaako työ juuri sinun paikaltasi? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta. Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenköt asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121 tai HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405.

Avainsanat: autosähköasentaja, raskas kalusto, teollisuus, kokopäivätyö.