Autosähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle autosähköasentajaa. Yritys toimii ajoneuvovarustelualalla, heillä suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaisesti ajoneuvon varustelu ja valmistus.

Toivomme sinulta
- aiempaa työkokemusta autosähköasennuksista
- sähköasentajan tutkintoa
- kiinnostusta varustelualaa kohtaan kehittyäksesi ammatissa
- hyvää asennetta työntekoon

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla ja pitkäaikainen kokopäivätyö. Työt alkavat sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä, haastattelut aloitamme heti. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen: jonna.kanerva@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1261726
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere