(Poistunut julkaisusta)

Autosähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Ulvilaan autosähköasentajaa teollisuuden alan yritykseen.

Työ pitää sisällään mm. sähkökytkentöjen tekemistä autoihin, sähkökaappien rakentamista sekä osaamisen mukaan metallitöitä, kuten kiinnikkeiden tekemistä. Hakemamme henkilö on monitaitoinen ja omaa hyvät kädentaidot. Sinulla on alan koulutus sekä kokemusta vastaavista töistä.

Lisäksi toivomme sinulta voimassaolevaa sähkötyöturvakorttia sekä työturvakorttia. Olet tarkka ja oma-aloitteinen. Pystyt tekemään monipuolisesti erilaisia töitä ja olet valmis oppimaan uutta tarpeen tullen.

Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat monipuolisen ja pitkäaikaisen työn. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta määräajan jälkeen työntekijä vakinaistetaan asiakkaan kirjoille. Haemme pitkäaikaista työntekijää. Työtä tehdään päivävuorossa.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi