(Poistunut julkaisusta)

Autosähköasentaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Etsimme AUTOSÄHKÖASENTAJAA raskaankaluston huoltoihin erikoistuneelle monimerkkihuoltokorjaamolle Vantaalle. Asiakkaamme on tunnettu laadukkaan ja luotettavan huoltopalvelun tarjoajana ja on positiivisen kasvun myötä halukas kasvattamaan tiimiään. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja valittu osaaja työllistyy suoraan asiakasyritykseen.

Etsimme raskaankaluston huoltoihin erikoistunutta sähköasentajaa, olet saanut koulutuksen ja muutaman vuoden kokemuksen ammattiisi, olet motivoitunut oppimaan uutta ja ammattietiikkaasi kuuluu hyvän työjäljen tuottaminen. Arvostat raskaankalustonhuoltoihin suunniteltuja ja henkilöstöystävällisiä työtiloja, osaamisesi huomioivaa palkkatasoa sekä ammattitaitoisen työnjohdon sekä tiimin tuomaan tekemisen meininkiä.

Huomattavan edun työllistymiseen tuovat: raskaankaluston varustelu, - lämmitin, -ja kylmälaitehuoltokokemus, C-ajokortti sekä positiiviset suositukset edellisistä työsuhteista.

Jos kiinnostuit kuulemaan asiakkaamme työmahdollisuuksista lisää, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse numerosta 045 1172373 tai sähköpostilla senni.tossavainen@hryhtiot.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.