(Poistunut julkaisusta)

Autosähköasentaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää autosähköasentajaa. Asiakasyrityksemme sijaitsee Tampereella ja on erikoistunut moottoriajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen.

Edellytämme sähköalan tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta autosähköstä ja elektroniikasta.
Etsimämme henkilö on kiinnostunut henkilöautojen huollosta ja asenteeltaan palvelu- ja myyntihenkinen.
Lisäksi odotamme hakijalta motivoitunutta ja ripeää työotetta.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.