(Poistunut julkaisusta)

Autosähköasentaja, Verhoomo Sorsa Oy (Helsinki)
Verhoomo Sorsa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Verhoomo Sorsa tarjoaa täydellisen autovarustelupalvelun asiakkaiden käyttöön. Jo vuodesta 1983 lähtien on ykköstavoitteemme ollut tyytyväinen asiakas, joka palaa aina uudelleen palveltavaksemme. Teemme päivittäin asiakkaillemme Helsingissä ja Lempäälässä pikkubusseja, huoltoautoja, matkailuautoja, kylmäautoja, pelastusautoja sekä ihan kaikenlaisia hyötyajoneuvoja eri tarkoituksiin niin pakettiautoista kuin pick-upeista. Vuosittain yli 3 500 ajoneuvoa toimitetaan tyytyväisille asiakkaillemme. Jokaisessa sahauksessa, porauksessa ja kiinnityksessä näkyy kunnioitus ahkeraa työntekoa kohtaan.

Etsimme nyt Verhoomo Sorsalle autosähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiä ja mukavaa työilmapiiriä.

Tehtävässä vastaat monipuolisista sähköasennustöistä sekä laiteasennuksista pääasiassa uusien ajoneuvojen osalta. Toimit osana isompaa tiimiä, mutta työskentely asennustöiden parissa on itsenäistä. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 7-15.

Tehtävä vaatii reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta, taitoa työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti ja kärsivällistä otetta työhön. Sitoutuvuus työhön ja työnantajaan on tärkeää. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai tehtävään soveltuva koulutus (esim. ajoneuvoasentaja) katsotaan eduksi. Annamme työhön kattavan perehdytyksen ja sinulta odotamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi B-ajokorttia, hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Tarjoamme sinulle siistin, monipuolisen ja itsenäisen arkipäivätyön kotimaisessa, perinteikkäässä yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja pitkäaikaisen työsuhteen.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Oona Ekman, p. 050 411 0373. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.