(Poistunut julkaisusta)

Autosähköasentaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme autosähköasentajaa Kangasalle.

Työhön kuuluvat raskaan kaluston paineilma- ja sähköasennustehtävät. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan tarkkaa ja toimeen tarttuvaa työskentelyasennetta sekä jonkin verran kokemusta ajoneuvojen sähköasennuksista. Tehtävään kuuluu perehdytys kokeneen asentajan parina.

Työaika on arkisin klo 7-16 välillä (40 h/vko). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi, 050 443 0350.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.