Autosähköasentaja - Hämeenlinna
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022
Hämeen Autosähkö Oy on täyden palvelun autosähkötalo ja laitteiden ja osien maahantuontiliike kolmella paikkakunnalla.Tuomme maahan ja toimitamme kaikkia autosähköalan laitteita ja niiden alkuperäis- sekä tarvikevaraosia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin autosähköalaa koskeviin kysymyksiin.Hämeenlinnassa sijaitsee yrityksen pääkonttori sekä yrityksen alkuajoista asti on myös toiminut autosähkökorjaamo, missä asiakkaita palvelee hyvin koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta.


Etsimme asiakasyrityksellemme Hämeen Autosähkö Oy:lle autosähköasentajaa Hämeenlinnan toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan asiakkaalle. Työaika on klo 7-16.30 sisältäen ruokatauon. Työ tapahtuu kokonaan Hämeen Autosähkön tiloissa, joten työ ei vaadi matkustamista.

Tehtävässä asennat autosähköalan laitteita ja niiden varaosia. Lisäksi osaamisen ja kiinnostuksen myötä, mahdollisuutta laajentaa työtehtäviä.
Eduksi katsomme aiemman kokemuksen autojen kanssa työskentelystä sekä alan koulutuksen, mutta tärkeämpää on oma aito kiinnostus ja motivaatio oppia ammattilaiseksi. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen.
Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään autoalan osaamistasi. 
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hanna Koski  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541747
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna, Kanta-Häme