Autosähköasentaja, Alumatic Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Alumatic Oy on innovatiivinen tiennäyttäjä ADR-kuljetussäiliöiden valmistuksessa ja korjauksessa. Olemme joustava ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava kokonaisvaltaisesti kuljetusliikkeitä palveleva yritys. Kuljetusyrittäjiltä vaaditaan jatkuvasti kovempia kuljetussuoritteita vuositasolla mitattuina, joten on luontaista että mekin teemme jatkuvaa tuotekehitystä tehokkuuden parantamiseksi. Alumatic Oy:n historia ulottuu yli 30 vuoden taakse, jolloin toimitusjohtajamme Tarmo Kylänpää aloitti kuljetussäiliöiden korjaustoiminnan omalla toiminimellään.

Etsimme asiakasyrityksellemme Alumatic Oy:lle autosähköasentajaa Kangasalle. 

Tehtävä sisältävää raskaan kuljetuskaluston päällirakentamiseen liittyviä kokoonpano- ja asennustöitä. Tehtäviin kuuluvat mm. paineilma- ja sähköasennustyöt.

Työssä edellytetään asennuskokemusta, kaavioidenlukutaitoa sekä sähkö- ja pneumatiikkaosaamista. Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi autosähköasentaja tai mekaanikko.

Työssä menestyminen edellyttää jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Raskaan kaluston tuntemus on eduksi muttei välttämätöntä, sillä tehtävään sisältyy kattava perehdytys kokeneen asentajan parina.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan hyvää fyysistä kuntoa sekä huolellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Työaika on arkisin klo 7-16 välillä (40 h/vko) ja palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 443 0350 tai noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303041
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Mäkinen (noora.makinen (a) nordic.fi)
  • Puhelin: -
  • Sijainti: Kangasala