(Poistunut julkaisusta)

Autosähkö-/huoltoasentaja Tampereen alueelle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Etsimme asiakkaallemme RASKAAN KALUSTON AUTOSÄHKÖASENTAJAA Kangasalalle.
Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa raskaan kaluston sähkö-, pneumatikka- ja hydrauliikka-asennuksista, sisältäen myös työskentelyä toiminnanohjausjärjestelmien parissa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta erilaisista autojen/raskaan kaluston asennustöistä, ja halua oppia uutta.

Edellytämme sinulta oma-aloitteista asennetta työntekoon, halua kehittyä ammatillisesti, sekä myös valmiutta tehdä muita pienimuotoisia asennustöitä varsinaisten sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikka-asennusten ohessa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen eri työtehtäviin, ja osaamisen mukaan siirtymisen kohti itsenäisempiä työtehtäviä. Sinua odottaa alansa ammattilaisista koostuva työyhteisö, joka tukee kehitystäsi. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@hryhtiot.fi, puh. 040 753 2264

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: Autosähkö, asentaja, asennus, huolto