(Poistunut julkaisusta)

Autopeltiseppä/automaalari, InCar Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Haemme InCar Oy:lle ammattitatoista AUTOPELTISEPPÄÄ/AUTOMAALARIA vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteelle.

Työssä pääset tekemään monipuolisia korikorjaajan työtehtäviä.

Sinulla täytyy olla tehtävään sopiva koulutus ja hieman aiempaa kokemusta alalta tai vastaavista tehtävistä. Harrastuneisuus ja alan lisäopinnot katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää sinulta reipasta ja omatoimista työotetta sekä kokemuksen tuomaa nopeutta työtehtävien suorittamisessa. Olet luotettava, osaava ja suunnitelmallinen, aikataulussa pysyvä työntekijä. Olet pitkäjänteinen tiimipelaaja joka tekee työnsä huolella ja haluaa nähdä työnsä tuloksen.

InCar tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työnkuvan vakituisessa työsuhteessa sekä hyvän työympäristön nykyaikaisilla työvälineillä alan tunnetussa yrityksessä. Incar työyhteisönä tarjoaa hyvän työilmapiirin sekä kehittyvän organisaation tuen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja liitteet oheisen hakulinkin kautta pikimmiten, sillä paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Heimopäällikkö Jarno Lindeman, 0400-863333, jarno.lindeman@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.