(Poistunut julkaisusta)

Autopeltiseppä/autokorinkorjaaja, Salo
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Auto 10 - Täyden palvelun autokorjaamopalvelut ja hinauspalvelut 24H

Auto 10 on vuonna 1995 perustettu suomalainen autokorjaamo, joka tarjoaa monipuolista palvelua asiakkailleen hinauksista korjauksiin. Heidän toimialueensa ovat Salo ja sen naapurikunnat. Heidän toimipisteensä sijaitsee Salossa, Varsinais-Suomessa. He ovat myös osa Autoklinikka-ketjua.

Etsimme raskaan kaluston autokorinkorjaajaa/autopeltiseppää korjaamaan autoja Auto 10 Oy:lle. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työtehtäviin kuuluu mm. kolari- ja erilaisten vaurioiden korjaamista. Työ on päivätyötä.

Etsimämme työntekijä:

  • Omaa aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
  • On hitsaustaitoinen
  • On oma-aloitteinen ja huolellinen
  • On yhteistyökykyinen
  • Osaa ja uskaltaa tehdä asioita itsenäisesti
  • Osaa sujuvasti suomea

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeutumista. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Nora Pihala

nora.pihala@aaltovoima.fi

(050 441 0824 ma, ti ja ke)

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.