(Poistunut julkaisusta)

Autopeltiseppä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme Normaint Oy:n Sodankylän toimipisteeseen autopeltiseppää.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä odotamme sinulta oikeaa asennetta työntekoon, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta. Alan kokemus katsotaan menestymisen edellytykseksi työssä. Erityisesti toivomme sinulta kokemusta Toyota, MB ja VW merkeistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työn, missä etevä tekijä pääsee näyttämään taitonsa ja kehittämään itseään.

Hae paikkaa, kerro vahvuutesi ja miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme.

Kokopäivätyö. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksen voit laittaa joko sähköpostilla: teemu.hautala@sihti.fi tai www.sihti.fi -sivujen kautta 9.6.2019 mennessä. Lisätietoja kyseisistä tehtävistä arkisin klo 9-15 Teemu Hautala, puh. 050-4444481.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!

Normaint Oy on teollisuuden kunnossapidon, kunnonvalvonnan sekä teollisuuslaitosten perustamis- ja muutosprojektien läpiviennin pohjoinen palveluntuottaja ja kumppani.
Erikoisosaamistamme on ennaltaehkäisevä, mekaaninen ja mittaava kunnossapito sekä toiminta pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Asiakkaitamme ovat johtavat teollisuuslaitok-set Pohjois-Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Lisätietoa toiminnasta: www.normaint.fi