Autopeltiseppä Hyvinkäälle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Etsimme autopeltiseppää autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun erikoistuneelle asiakkaallemme! Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle.

Autopeltisepän päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat oikaisu- ja vetotyöt, lasinvaihdot ja muovikorjaukset. Näissä tehtävissä katsotaan eduksi taito käsitellä myös alumiiniosia. Hakemallamme henkilöllä tulisi olla tehtävään soveltuva autoalan tutkinto ja muutaman vuoden kokemus korikorjaamolla työskentelystä. Tehtävässä eduksi katsotaan lisäksi kylmäainepätevyys, sähköturvallisuuskortti ja ensiapukortti. Nämä koulutukset pystytään järjestämään myös työsuhteen aikana. Hakemamme henkilö on asiakapalveluhenkinen ja reipas tiimityöntekijä. 

Tehtävässä työllistyt Hyvinkään kompaktiin toimipisteeseen, jossa pääset osaksi pientä ja yhteisöllistä tiimiä. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta valmius muihin vuoroihin tulisi olla. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä. 


Hakijalta odotamme:

- Suomen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito plussaa
- B-ajokortti
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivoituneisuutta sekä hyviä työyhteisötaitoja

Tarjoamme:

- Kannustavan palkkauksen
- Laadukas työterveyshuolto ja E-passi- virkistysetu
- Osaavan ja motivoivan tiimin tuen


Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Suomi Oy:n kanssa ja työllistyt tehtävässä suoraan asiakkaamme listoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458930
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää