(Poistunut julkaisusta)

Autonsiirtäjä DriveNow -palveluun
Barona Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Maailma muuttuu ja liikkumiskäytännöt ovat murroksessa, haluatko olla osana luomassa uutta menestystarinaa? Ovatko autot intohimosi ja sinua kiinnostaisi päästä päivittäin työskentelemaan niiden parissa?

Etsimme uuden liikkumisen palvelun DriveNow:n riveihin UUTTA TIIMILÄISTÄ .

Tulet toimimaan osana dynaamista ja ketterää toiminnallisen kenttätyön tiimiä pääkaupunkiseudun alueella. Tehtäviisi kuuluvat autojen siirtäminen paikasta toiseen sekä autojen yleisestä siisteydestä ja kunnosta huolehtiminen niin puhtauden kuin vahinkojen osalta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan tulevaisuuden liikkumiseen ja merkittävän roolin uuden palvelun toteutuksessa. Voit olla etsimämme henkilö mikäli:

• Olet täysi-ikäinen suomalaisen ajokortin omaava henkilö

• Olet reipas, vastuuntuntoinen ja toimeen tarttuva

• Et kaihda niin sanottua sisäsiistiä fyysistä työtä

• Sinulla on mahdollisesti jo työkokemusta, joka on edellyttänyt asioiden organisointia ja palasten liikutelua niin, että langat pysyvät käsissäsi.

Työtä tehdään vuoroissa pääkaupunkiseudun alueella päiväaikaan joka päivä, myös viikonloppuisin. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai viettämässä välivuotta.

Tehtävään valitulle tullaan henkilön suostumuksella teettämään pienimuotoinen turvallisuusselvitys, luottotietojen tarkistus sekä huumausainetesti.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Oletko etsimämme tulevaisuuden tekijä?

Hae heti, sillä tehtäviä täytetään sopivan henkilön löytyessä.

P.S. Lue lisää palvelusta ja rekisteröidy itsekin käyttäjäksi: https://www.drive-now.com/fi/fi/helsinki/