(Poistunut julkaisusta)

Autonsiirtäjä DriveNow -palveluun
Barona Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Maailma muuttuu ja liikkumiskäytännöt ovat murroksessa, haluatko olla osana luomassa uutta menestystarinaa? Ovatko autot intohimosi ja sinua kiinnostaisi päästä päivittäin työskentelemaan niiden parissa. 150 BMW- ja MINI-autoa odottavat sinua.

Etsimme uuden liikkumisen palvelun DriveNow:n riveihin UUTTA TIIMILÄISTÄ MONIPUOLISEEN ROOLIIN.

Tulet toimimaan osana dynaamista ja ketterää toiminnallisen kenttätyön tiimiä pääkaupunkiseudun alueella. Roolissasi toimit sekä kentällä autojen parissa että toimistossa fleet managerien apuna. Kentällä tehtäviisi kuuluvat autojen liikutus paikasta toiseen sekä autojen yleisestä siisteydestä ja kunnosta huolehtiminen niin puhtauden kuin vahinkojen osalta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan tulevaisuuden liikkumiseen ja merkittävän roolin uuden palvelun toteutuksessa. Voit olla etsimämme henkilö mikäli:

• Olet täysi-ikäinen suomalaisen ajokortin omaava henkilö

• Olet reipas, vastuuntuntoinen ja toimeen tarttuva

• Et kaihda niin sanottua sisäsiistiä fyysistä työtä

• Sinulla on mahdollisesti jo työkokemusta, joka on edellyttänyt asioiden organisointia ja palasten liikutelua niin, että langat pysyvät käsissäsi

Työtä tehdään vuoroissa pääkaupunkiseudun alueella päiväaikaan joka päivä, myös viikonloppuisin. Etsimme henkilöitä sekä täysi- että osa-aikaisiin työsuhteisiin, joten työ sopii luonteeltaan erinomaisesti myös esimerkiksi opintojen oheen. Voit olla myös vastavalmistunut tai esimerkiksi viettämässä välivuotta.

Tehtävään valitulle tullaan henkilön suostumuksella teettämään pienimuotoinen turvallisuusselvitys, luottotietojen tarkistus sekä huumausainetesti.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Oletko etsimämme tulevaisuuden tekijä?

Hae heti, sillä tehtäviä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Käsittelemme hakemuksia 20.8.2018 alkavalla viikolla. Hakuaika päättyy 26.8.2018.

Muistathan mainita hakemuksessasi myös palkkatoiveen.

P.S. Lue lisää palvelusta ja rekisteröidy itsekin käyttäjäksi: https://www.drive-now.com/fi/fi/helsinki/