AUTONRAKENTAJIA VALMET AUTOMOTIVE OY:LLE
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Haemme Valmet Automotive Oy:lle Uuteenkaupunkiin autonrakentajia

Olisiko juuri sinun tuleva urapolkusi autotehtaalla länsirannikolla Uudessakaupungissa? Olipa taustasi mikä tahansa, niin voit olla hakemamme autotehtaan sankari. Tässä työssä maalaisjärjellä, reippaalla työotteella ja oikealla asenteella pääset jo pitkälle!

Haemme Valmet Automotive Oy:lle vakituisia autonrakentajia kokoonpanoon. Työaika on keskeytyvää kolmivuorotyötä 40h/viikko. 

Mitä toivomme?

Tietotaitosi autoista voi olla mitä vain täyden nollan ja täyden kympin väliltä. Kaikki uudet autonrakentajat koulutetaan työhön. 

Autorakentajan työ ei edellytä tiettyä koulutus- tai työtaustaa, vaan kaikenlainen kokemus katsotaan arvokkaaksi. Saat työhön huolellisen perehdytyksen. Haemme reipasta työntekijää, joka omaa näppärät kädentaidot ja on kiinnostunut konkreettisesti käsillä tehtävästä työstä.

Muita edellytyksiä:

- Sujuva suomen TAI englannin kielen taito

- Valmius kolmivuorotyöhön

- Soveltuvuutta fyysiseen työhön

- Motivoitunutta, aktiivista ja joustavaa asennetta

- Tiimihenkeä

- Halua kehittyä ja oppia uutta

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokoaikatyön toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Palkkaus määräytyy työntekijän kokemuksen/koulutuksen mukaan, taustalla Teknologiateollisuuden työehtosopimus. Saat ympärillesi innostavan työyhteisön. Lisäksi suuri yritys avaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä urapolullasi.

Miten haet paikkaan?

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä mukaan päivitetty CV:si. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian! 

Lisätietoja antaa

Anu Grönlund 

Eezy Kemi-Tornio

p.0400-440834

anu.gronlund@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509575
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi