Autonrakentajia, Valmet Automotive Oy, Uusikaupunki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Oletko sinä juuri nyt tilanteessa, jossa tulevaisuudensuunnitelmasi ovat avoinna ja olet valmis tarttumaan uuteen? Kuulostaako uusi työpaikka, alanvaihto tai jopa uudelle paikkakunnalle muuttaminen kutkuttavalta?

Etsimme asiakkaallemme Uuteenkaupunkiin Valmet Automotiven valiojoukkoon satoja uusia autonrakentajia! Täytät suuren osan hakukriteereistä, jos ajattelet arkeasi ja työuraasi hiukan laatikon ulkopuolelta sekä olet innokas hyppäämään ihan uuteen työhön.

"Olin kaupan alalla 10 vuotta. Hain vaihteluksi jotain ihan muuta ja sitä sain - nyt tykkään!"

- Tiia, 4v. Valmet Automotivella

Valmet Automotivelaisia yhdistää arvostus laatuun ja yhteiseen tekemiseen sekä rohkeus kohdata muuttuvat tilanteet optimismin kautta. Samalla tiimityö on saumatonta, huumori raikuu ja mahtavat työkaverit ilahduttavat jokaista päivää.

"Tää porukka on se, mikä on saanut mut jäämään, uudelleen ja uudelleen. Meidän tiimissä vittuilukin on välittämistä."

- Sergei, 7v. Valmet Automotivella

Autonrakentajaksi ei valmista mikään alan koulutus. Työn voit oppia ainoastaan tekemisen kautta: alussa sinut koulutetaan ja perehdytetään huolellisesti tehtävään, joten saat kaiken tarvittavan valmennuksen ja voit aloittaa työt luottavaisin mielin. Koulutuksesi ja aikaisempi kokemuksesi voi olla oikeastaan ihan mitä tahansa. Arvostamme taustaasi, meille on kuitenkin tärkeintä nähdä sinussa motivaatiota ja uteliaisuutta uutta kohtaan!

"Niin ne vaan teki lähihoitajastakin akunrakentajan, uusi ura muutamassa viikossa!"

- Jaakko, 1v. Valmet Automotivella

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, saatat olla etsimämme henkilö:

Innostut hyvästä tiimihengestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta! Haluat olla osa maailman parasta autonrakentajatiimiä, jossa huippulaatu ja tekemisen ilo ovat läsnä. Pidät ajatuksesta, että voit tukea tiimikavereitasi ja vastavuoroisesti tietää, että saat tarvittaessa tukea tiimiltäsi. Innostut siitä, että oma tiimi toimii kuin rasvattu: sinun kättesi työn tulos auttaa seuraavaa tiimin jäsentä tekemään oman työnsä hyvin. Yhdessä tuumin käsistänne valmistuu loistotuote.

Tykkäät konkreettisesta käsillä tehtävästä työstä! Sinulta löytyy näppäryyttä, tarkkuutta sekä mieltymystä laadun tekemiseen ja sen tarkkailuun.

Olet utelias ja halukas oppimaan uutta! Saatat myös olla tyyppi, joka jonkin aikaa työssä olleessaan innostuu haasteista ja urakehitysmahdollisuuksista. Isossa talossa on tarjolla erityyppisiä urapolkuja ja mahdollisuus kouluttautua. Kasvuasi ammattilaisena ja urasi jatkamista yrityksen sisällä arvostetaan.


Haemme tekijöitä kattavasti kaikille tuotanto-osastoille; korihitsaamoon, maalaamoon, kokoonpanoon ja sisäiseen logistiikkaan. Katsotaan yhdessä tuumin haastattelussa, mille osastolla sovellut parhaiten!

Nyt on sinun vuorosi - hyppää mukaan kiihdytyskaistalle ja lähetä hakemuksesi!

Lisätietoja
StaffPoint rekrytointi, puh. 020 792 8556 / rekry@staffpoint.fi.

Kannattaa myös tutustua kattavaan tietopakettiin: www.autotehtaansankarit.fi


Edellytämme sinulta

Valmiutta 3-vuorotyöhön - tehdas ei pysähdy edes öisin!
Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työn
Mahdollisuuden nopeaan työn aloitukseen
Laadukkaan koulutuksen ja perehdytyksen tehtäviin
Mielenkiintoisen työn ja arvokasta kokemusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä hakemuksesi!
Voit liittää hakemukseesi myös CV:n.


Lisätietoja

Lisätietoja
StaffPoint rekrytointi, puh. 020 792 8556 / rekry@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot