(Poistunut julkaisusta)

Autonpesijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme AUTONPESIJÖITÄ Vantaan Airportiin.

Työtehtäväsi sisältää alkuun autojen pesua ja imurointia hallissa, sekä autojen siirtämistä ulkotiloista sisätiloihin. Omien kykyjen mukaan työnkuvaan voi kuulua myös autojen maskeeraus, kuten teippaus ja pintakäsittely. Työtä on tajolla 37,5 tuntia viikossa. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun puolen vuoden määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Asiakasyrityksellämme on toimipisteet Helsingin Itäkeskuksesta sekä Vantaan Airportissa. Työyhteisö on pieni ja nuorekas. Yrityksessä tehdään myös teippaukset, kiveniskuteipit, pintakäsittelyt ja tummennukset autoihin, sekä moottoripyöriin.

Edellytämme:

- reipasta asennetta
- oma-aloitteisuutta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia

Eduksi katsomme:

- työkokemus autojen parissa
- mahdollinen kokemus autojen teippauksesta/pintakäsittelystä

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -