(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettajia yritysmuuttoihin, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme C-kortillista muuttoautonkuljettajaa.

Koti- ja ulkomaanmuutot, yritysmuutot sekä merenkulku- ja logistiikkapalvelut kuuluvat asiakasyrityksemme palveluihin.

Etsimämme kuljettaja tulee työskentelemään alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. 

Töitä on tarjolla viikoittain 20-40 tuntia (pääsääntöisesti täydet työtunnit / viikko).  Työvuoroja voi olla sekä arkisin että viikonloppuina, joten toivomme joustavuutta sen suhteen. Kuljettaja osallistuu myös muuttotöihin.

Tehtävässä pärjää parhaiten reipas, ahkera, motivoitunut sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä työntekijä. Muutoissa käsitellään asiakkaiden muuttokuormaa, joten arvostamme huolellista ja tarkkaa työotetta. Kaikki aiempi kuljettaja- ja muuttokokemus katsotaan eduksi.

Kuljettajalta edellytetään:

  • C-ajokortti + ammattipätevyys
  • digipiirturikortti
  • kuljettajakortti

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen tehtävään.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.