Autonkuljettajia projektityöhön
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Oletko kiinnostunut kuljetusalan tehtävistä ja etsit kausityötä?

Etsimme autonkuljettajia kolme viikkoa kestävään projektiin Kuopion alueelle. Projektin tarkoituksena on kuvata Suomen tieverkostoja, ja toimit kuvausauton kuljettajana. Tehtävä alkaa kesä-heinäkuun vaihteessa, ja työskentelyalue on pääasiallisesti Pohjois-Savon alue. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, ja työhön sisältyy lauantaityötä.

Sinulla on B-ajokortti, ja lisäksi tehtävässä vaaditaan aiempaa ajokokemusta Suomesta sekä mieluusti Kuopion seudun paikallistuntemusta. Työkielinä käytetään sekä englantia että suomea, joten sujuva osaaminen molemmissa kielissä on edellytys kuljettajaa valittaessa.

Työssä menestyy oma-aloitteinen, ripeäotteinen ja iloinen henkilö, joka tarttuu reippaasti toimeen. Kuljettajan kyydissä on kuvaaja, joten tiimityöskentytaidot ovat olennaiset.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä projektissa, ja tuntipalkka on 12 €/h.

Kiinnostuitko projektista? Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä haastatteluja käydään jo nyt. Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@adecco.fi

Rosa Pitkänen 040 481 9342
rosa.pitkanen@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462933
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio