(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettajia Pirkanmaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Näissä kengissä muutat roskan kullaksi ja olet tärkeä lenkki kiertotalouden ketjussa. Käytännön tekemistä isolla merkityksellä. Väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Haemme kahta kuorma-autonkuljettajaa

vakituiseen kokoaikatyöhön Pirkanmaan toiminta-alueelle. Tehtävässäsi vastaat Pirkanmaan alueen kappaletavarakuljetuksista sekä terminaalitöistä, jotka pitää sisällään astian tyhjennyksiä ja pesuja. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8.00-16.00

Kuljettajilta edellytämme voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä C-ajokorttia. Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Eduksesi laskemme digipiirturikortin, sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen kokoaikatyön hyvässä työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat Hakuaika päättyy 29.11.2019. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian! Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.