Autonkuljettajia kesätyöhön rahtiterminaaliin
Posti Kuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme Posti Kuljetus Oy Kajaanin Rahtiterminaaliin
 

Kuorma-auton- / tai yhdistelmänkuljettajia (5 paikkaa)
 

Kesätyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 04.05.- 04.09.2020 väliselle ajalle
 

Posti Kuljetus Oy:n Kajaanin terminaali huolehtii esim. terminaalilajittelusta ja kuljetuksista Kainuun alueella. Terminaalissa työskentelee päivittäin noin 30 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja runkoliikennettä.
 

Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Autonkuljettajana tehtäviisi sisältyy mm. posti- ja logistiikka tuotteiden kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä ateriakuljetuksia paketti- ja kuorma-autolla. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset paketti- ja kuorma-autot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.
 

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Kainuun  talousalueen tuntemusta, kuorma-autolla / yhdistelmällä ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.
 

Työvuoroja on aamu-, päivä- ja yövuoroissa  80h /2 vko jakso.
 

Tehtävässä edellytämme:

  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä / Ammattiajolupaa

  • C-ajokorttia

 

Tehtävässä katsomme eduksi:

  • Aiempi kokemus vastaavasta työstä
  • Aiempi kokemus KTKL2 / Kati-tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • Digipiirturin kuljettajakortti
  • ADR-ajolupa
  • Työturvallisuuskortti
  • Trukkikortti
  • CE-ajokortti

 

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.
 

Tehtävän palkkaus määräytyy AKT:N  työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesimies Juha Oikarinen klo 8-14, puh. 050 5943314, tai sähköpostitse juha.oikarinen@posti.com.

 

Hae tehtävää 30.04.2020 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot