(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme henkilökohtaista auton kuljettajaa asiakasyrityksellemme. Työ tapahtuu arkisin pääosin kello 7.00–18.00 välisenä aikana. Pääpaikkanasi on Hyvinkää, josta ajokeikat alkavat ja päättyvät. Ajoaluettasi on pääosin Etelä-, Keski- ja Itä-Suomi.

Eduksi katsotaan kuljettajana toimiminen esimerkiksi taksiliikenteessä. Hakijalta edellytetään sitoutumista työhön ja luotettavuutta. Et tarvitse työn suorittamiseen omaa autoa, vaan tehtävää varten käytössäsi on auto. Työtunnit vaihtelevat viikoittain ja töitä on tarjolla 6-15 h/vko. Työtunneista ilmoitetaan 2-3vk etukäteen.

Jos olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin 8–16 HR-asiantuntija Patrik Hujanen: patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai 0400480613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.