(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettaja kesätöihin tavarankuljetustehtäviin
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Etsimme itsenäisessä ja liikkuvassa työssä viihtyvää, asiakaspalvelusta innostuvaa autonkuljettajaa kesän ajaksi tavarankuljetustehtäviin. Hoidamme asiakkaidemme eri toimipisteiden välillä tehtävät tavarakuljetukset. Kuljetamme esimerkiksi apuvälineitä ja muita erikoiskuljetuksia. Kyse on päivätyöstä.

Etsimämme henkilö

Edellytämme sinulta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus on myös toivottavaa. Meille tärkeää on aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Viihdyt myös työssä, jossa tapaat asiakkaitamme ja ymmärrät mistä erinomainen asiakaskokemus muodostuu. Tehtävässä tarvitaan IT-taitoja, jotta hallitset työssä käytettävät tietojärjestelmät ja laitteet. Luonteeltaan fyysinen ja liikkuva työ vaatii lisäksi huolellista ja tarkkaavaista otetta. Haemme nyt rentoon porukkaamme mukavaa uutta työkaveria, joille positiivinen asenne, hyvä yhteistyö ja yhteen hiileen puhaltaminen on luontaista. 

Työsuhde-edut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin! Saat tehtävässä perehdytysohjelmamme mukaisen perehdytyksen sekä ammattitaitoisten työkavereiden ja esimiehen tuen. Pääset työskentelemään rennossa ja asiantuntevassa porukassa.

Kannattaa käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kokemuksista lisää rekrytointisivuiltamme: http://tuomilogistiikka.fi/rekrytointi/tuomi-logistiikan-kesarekry/kesatoissa-tuomessa/