Autonkuljettaja - kalustotyöntekijä
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita.
Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä n. 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Boels-Cramo -konsernia. Olemme alamme johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa.


Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Etsimme Autonkuljettajaa / kalustotyöntekijää Tampereen toimipisteeseen aluksi määräaikaiseen vuoden mittaiseen työsuhteeseen.


TOIMENKUVASI
Autonkuljettajan / kalustotyöntekijän roolissa työnkuvaasi kuuluu ensisijaisesti asiakastilausten kerääminen ja kuljettaminen yritysasiakkaille noudattaen annettuja aikatauluja. Huolehdit työssäsi asiakaspalvelun sujuvuudesta ja ylläpidät asiakassuhteita kuljetuksien yhteydessä. Kuljetusten välissä hoidat myös kaluston hallintaan liittyviä monipuolisia työtehtäviä kuten vuokrauksien väliset tarkastukset, varastointi ja kaluston vastaanotto sekä luovutus.


OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?


Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä sekä pysyt hyvin sinulle annetuissa aikatauluissa. Lisäksi odotamme sinulta

- positiivista asennetta sekä innostunutta työotetta
- voimassaolevaa BE-ajokorttia ("pikku-e")
- hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä
- hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta
- sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa


Aikaisempi kokemus logistiikan/autoalan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.


WE ARE SHAPERS
Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels As One sekä Commitment.
Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.


HAE MUKAAN!
Mikäli haluat päästä työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä ja luomaan asiakkaillemme entistäkin parempia asiointi- ja palvelukokemuksia, jätä hakemuksesi tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Elina Ruhalta numerosta 040627 8528 tai sähköpostitse elina.ruha@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499962
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Päivi Tammilehto
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa