(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettaja Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Onko sinulla silmää hyvälle asiakaspalvelulle ja pääkaupunkiseudun kartta hyvin hallussa? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle ammattitaitoista
 
AUTONKULJETTAJAA
 
Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön, missä työaika sijoittuu vaihdellen kello 7-18 välille. Työpäiväsi alkavat ja päättyvät arvostetun asiakkaamme pääkonttorille Helsingin keskustan tuntumassa, mihin on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Pääset osaksi isompaa asiakkaamme kiinteistön palveluista huolehtivaa tiimiä.
 
Autonkuljettajana huolehdit asiakkaamme sisäisistä tavarankuljetuksista (esimerkiksi paketit ja paperit) pääkaupunkiseudulla.
 
Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Sinulla on hyvä ajotaito sekä B-ajokortti, ja olet tottunut ajamaan pääkaupunkiseudulla.  Aikaisempi työkokemuksesi voi olla esimerkiksi taksialalta tai kuuripalveluista. Olet hyväntuulinen asiakaspalvelija jolle huolellisuus, luotettavuus ja täsmällisyys ovat olennainen osa ammattiylpeyttä. Tässä asiakaspalvelutehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.
 
Milloin ja miten voit hakea tehtävään?
Onko tämä työpaikka mielestäsi kuin tehty sinulle? Hienoa haluamme kuulla sinusta heti lisää. Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 8.3.2020.
 
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 8-10  palvelupäällikkö Raija Peltomaa p.0102342448.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).