(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettaja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä autonkuljettajaa Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme. Työtä on maanantaista perjantaihin, päivittäin 5 - 7,50 tuntia. Aloitus tehtävässä on huhti-toukokuun vaihteessa ja sopimus tehdään vuoden 2018 loppuun asti, jatko on mahdollinen. Tilanteen mukaan on mahdollista neuvotella myös lyhyemmästä työsopimuksesta.  

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtävään kuuluu asiakasyrityksemme tuotteiden kuljettaminen eri asiakaskohteisiin ja niiden luovutus vastaanottajalle. Ajot tapahtuvat yrityksen omalla autolla. Lisäksi työhön voi liittyä esim. kuormien purkua ja tavaroiden järjestelyjä.

Toivomme sinulta

Hakemamme henkilö on työskentelytavaltaan ripeä, täsmällinen ja oma-aloitteinen. Viihdyt sekä itsenäisessä työskentelyssä että tiimityöskentelyssä, ja nautit siitä, että saat ajaa päivittäin autolla ja tavata myös asiakkaita. Odotamme erinomaista asiakaspalveluasennetta ja ystävällistä ja iloista asennetta. Pidät myös siitä, että päivät saattavat olla erilaisia, ja pystyt pitämään kiinni aikatauluista. Sinulla on jo runsaasti kokemusta autolla ajamisesta. Painotamme vahvasti henkilön luotettavuutta ja iloista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.    Koetko olevasi etsimämme iloinen, vastuuntuntoinen ja täsmällinen autonkuljettaja? Hae tehtävää mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 19.3.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.