(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettaja/ Handyman
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi. Tarjoamme nyt kokoaikaisen ja vakituisen

Autonkuljettaja/ Handyman

Tehtävä on toimitilapalvelua eri muodoissa.  Monitoimihenkilön tehtävä pitää sisällään erilaisia tehtäviä kuten pakettiauton ajoa, erityislähetysten ja postin kuljetusta, Handymaninä toimimista, sekä muita aputehtäviä. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit asiakkaita. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 8.15-16.15. Työsunteja kertyy viikossa 37,5h/vko.

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset työkokemusta vastaavista tehtävistä ja voimassaolevan ajokortin.

Tarjoamme sinulle pysyvän työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on myös mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Haethan tehtävää pikaisesti! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.