(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettaja / autonkuljettajan työpari Lohjan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019Työn kuvaus:
   
Etsimme lohjalaiselle hautaustoimistolle autonkuljettajaa / autonkuljettajan työparia osa-aikaiseen työhön. Työsopimus on mallia kutsutaan töihin tarvittaessa, mutta oletusarvona on, että työtehtäviä tulee useampia viikossa.
 
Etsimämme henkilö on empatiakykyinen ja henkisesti vahva persoona, joka pystyy kohtaamaan ihmisiä surun hetkellä. Sinulla on lisäksi ajokortti ja vankka kokemus autolla ajamisesta sekä hyvä fyysinen kunto. Pystyt myös tarttumaan lyhyellä varoitusajalla tuleviin työtehtäviin.
 
Tehtäviisi kuuluu vainajien nouto kanta-Lohjan, Sammatin, Karjalohjan ja Nummi-Pusulan alueilta työparisi kanssa. Mahdolliset työtehtävät ajoittuvat klo 7-21 välille seitsemänä päivänä viikossa.
 
Tarjoamme aluksi kuuden kuukauden määräaikaista työsuhdetta henkilöstövuokrauksella, mutta toivomme valittavan henkilön olevan valmis sitoutumaan tehtävään pidemmäksi aikaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Autonkuljettaja / autonkuljettajan työpari


Sijainti:  LOHJA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Seunavaara Seppo, +358503869811


Toimipaikka:  Lohja