(Poistunut julkaisusta)

Autonkuljettaja, asentaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Kangasalle

AUTONKULJETTAJAA

työskentelemään kotimaisten laatutuotteiden parissa. Tuotteet kootaan ja valmistetaan omalla tehtaalla Kangasalla kestävistä materiaaleista, jotka valitaan huolellisesti tuotteiden pitkäikäisyyttä ajatellen. Yrityksellä on oma laadukas kuljetuskalusto, joka mahdollistaa nopeat ja luotettavat toimitusajat.

Työ pitää sisällään kuljetustyön lisäksi valmistettavien tuotteiden purkua ja lastausta sekä valmiiden tuotteiden toimittamista asiakkaalle asti. Työskentelet monipuolisten ulkokäyttöön valmistettavien hyötytuotteiden parissa ja ajotöiden lisäksi olet mukana tuotteiden kokoonpanossa ja asentamisessa.Materiaali on pääasiassa rosteria tai sinkittyä terästä.Työpäivät koostuvat monipuolisista tehtävistä, joiden parissa pääset työskentelemään ammattitaitoisen ja hyvän työporukan kanssa.


Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kuljetustehtävistä. Sinulla on BE-ajokortti, C1E-kortille löytyy myös käyttöä. Olet ahkera ja omatoiminen persoona ja teet mielellään myös asennustöitä. Joustava ja reipas asenne työtä kohtaan ovat tärkeimpiä ominaisuuksia ammattitaitosi lisäksi. 

Tarjoamme sinulle hyvän työpaikan monipuolisiin tuotteisiin erikoistuneessa paikallisessa yrityksessä.

Työtä tehdään joustavasti kuljetusaikataulujen mukaisesti maanantaista perjantaihin. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Lisätietoja 0406899111 / Satu

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.