(Poistunut julkaisusta)

Autonhuoltotuotteiden myyntiedustaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Autoalalla toimiva asiakkaamme etsii motivoitunutta ja myyntiorientoitunutta edustajaa vahvistamaan joukkoaan.

Tehtävänäsi on vastata asiakkaamme autonhoitotuotteiden myynnistä Varsinais-Suomen alueella. Asiakaskuntasi koostuu muun muassa autopesuloista, logistiikka-alan yrityksistä ja maatalousyrittäjistä. Työhön kuuluu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin puhelimen ja asiakashallintaohjelman välityksellä. Tapaat asiakkaita, neuvottelet sopimuksia sekä vastaat myynnin suunnittelusta ja aikatauluista.

Työtehtävä edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta, järjestelmällisyyttä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Kommunikoit ja verkostoidut luontevasti yritysten avainhenkilöiden kanssa. Aikaisempi tuntemus autoista, autofiksauksista ja autonhuoltotuotteista on eduksi. Tärkeämpää on oma aktiivisuus, halu oppia sekä oikea asenne työhön!

Asiakkaamme tarjoaa työhön tarvittavaa tukea ja koulutusta. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyinen palkkaus, joka koostuu pohjapalkasta sekä myyntiin perustuvasta reilusta provisio-osuudesta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa edustamaan autonhoitotuotteiden edelläkävijää!

Palkkatyön sijasta autonhoitotuotteiden yrittäjäksi?
Myynnissä vakavarainen autopesulan yrityksen osa, jonka ydinliiketoimintana on autonhoitotuotteiden myyminen yritysasiakkaille. Liiketoiminta on tuloksellista ja potentiaalia kasvuun löytyy rutkasti. Yrittäjä saa kaupan mukana hyvinvarustellun auton - takalaitanostin, kokonaisvaltainen lämmitys (tavaratila mukaan lukien), webasto sekä autoon kustomoidut hyllyt. Pitkäaikaiset kanta-asiakkaat siirtyvät yrittäjälle kaupan myötä, jotka tarjoavat yrittäjälle mainiot valmiudet menestykseen. Saat alkutaipaleelle perehdytystä ja tukea.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.