(Poistunut julkaisusta)

Autonasentajia pk-seudulle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020
Autoalan osaaja! Jos sinulta löytyy jo vähintään pari vuotta kokemusta ajoneuvoasentajan työstä ja intoa siirtyä uusien haasteiden pariin, niin huomio tänne päin!

Asiakkaamme pääkaupunkiseudulla etsii alan ammattilaisia vakituisiin töihin! Työkokemuksen lisäksi sinulla löytyy kykyä ja halua itsenäiseen työhön, reipas asenne työntekoa kohtaan sekä innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin. Arvostamme erityisesti merkkiosaamista, joten mainitsethan hakemuksessa, minkä merkkien parissa olet vahvimmillasi. Autosähköosaaminen on iso etu!

Työ on vakituinen päivätyö klo 8:00-16:00.

Kiinnostuitko? Käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera alla olevasta linkistä. Hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen ari.pajunen@hryhtiot.fi, 040 480 2301

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: ajoneuvoasentaja, autosähkö, mekaanikko