(Poistunut julkaisusta)

Autonasentajia pk-seudulle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020
Löytyykö sinulta jo vähintään pari vuotta kokemusta ajoneuvoasentajan työstä ja intoa siirtyä uusien haasteiden pariin? Nyt huomio tänne päin, sillä asiakkaamme pääkaupunkiseudulla etsivät alan ammattilaisia vakituisiin töihin!

Työkokemuksen lisäksi sinulla on kykyä ja halua itsenäiseen työhön, reipas asenne työntekoa kohtaan sekä innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin. Autosähköosaaminen on iso etu.

Työ on vakituinen päivätyö klo 8:00-16:00.

Kiinnostuitko? Käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera alla olevasta linkistä. Hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meillä on käytössä Hetipalkka-malli, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa kerran viikossa. Palkkapäiväsi voi siis olla joka perjantai!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen ari.pajunen@hryhtiot.fi, 040 480 2301

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.