(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja/Varastotyöntekijä, BG Service Center Finland Oy (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

BG Service Center Finland Oy on Kari ja Merja Järven vuonna 2017 perustama kemikaalien, öljyjen ja niihin liittyvien laitteiden maahantuontiyritys. Yritys toimii Espoossa Kivenlahden teollisuusalueella. BG-tuotteita on tuotu Suomeen vuodesta 2002 lähtien. Aiempi maahantuoja oli Kari ja Merja Järven omistama Finntest Oy, joka jatkaa BG- tuotteiden jälleenmyyntiä. www.bgprod.fi

BG Service Finland etsii nyt kauttamme autonasentajaa/varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet reipas ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja. Olet koulutukseltasi esim. autonasentaja tai olet kartuttanut kokemusta autoharrastuksesi parissa. Sinulla on energinen työote ja teet työsi määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Kokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluvat BG-huollot sekä erilaiset varastotoiminnot kuten tavaran vastaanotto, purkaminen, keräys sekä inventointi. Pienessä yrityksessä työtehtävät ovat monipuoliset ja päivät kuluvat nopeasti mukavassa ja pienessä työyhteisössä.

Meillä pääset työskentelemään iloisessa ja nykyaikaisessa työympäristössä huipputuotteiden parissa. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, vastuuta ja erilaisia mahdollisuuksia. Emme tuijota kellokorttiin, vaan meille tärkeintä on sitoutuminen yhteiseen juttuun!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.