Autonasentaja/tiiminvetäjä pikahuoltotehtäviin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022

Oletko ammattitaitoinen autonasentaja rautaisella asiakaspalveluasenteella varustettuna? Miltä kuulostaisi työ asentajan tai kenties toimipisteen vetäjän hommien parissa?

Haemme asiakkaallemme pikahuoltotyöntekijää/toimipisteen vetäjää vakituiseen työsuhteeseen Turun toimipisteeseen. Pikahuoltotyöntekijänä toimit asentajana tehden esimerkiksi öljynvaihtoja, ja toimipisteen vetäjän roolissa vastaisit lisäksi koko toimipisteen toiminnasta. Edellytämme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta alalta. Asiakaspalvelu on isossa roolissa työssäsi, joten toivomme sinun olevan positiivinen, myyntihenkinen ja rautaisen asiakaspalveluasenteen omaava tyyppi, jolla on hymy herkässä. Olethan myös oma-aloitteinen ja autoista kiinnostunut tekijä – hyvä asenne on kaiken A ja O!

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja toivomme sinun voivan hyppäävän ammattitaitoiseen remmiin mahdollisimman pian. Rekrytoidut suoraan asiakkaamme kirjoille, ja sinulle on tarjolla vastuullinen sekä itsenäinen työ mukavassa työyhteisössä. Saat itsellesi yrityksen tarjoaman koulutuksen ja tuen, hyviä henkilökuntaetuja ja kilpailukykyistä palkkausta unohtamatta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Janika, p. 050 470 6073, janika.englund@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533541
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Raisio, Turku