Autonasentaja
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Liikenneturvallisuus, meille jokaiselle niin tärkeä asia. Ihan niin kun juuri sinulle, sinä autoalan ylpeä ammattilainen. Me tarvitsemme juuri sinua, ajoneuvoasentajaa, joka olet käynyt kouluttamassa itsesi, jotta pääset huolehtimaan meistä.

Etsimme asiakasyrityksellemme autoasentajia Espooseen, jolla on asenne ja motivaatio kohdallaan, puhumattakaan työnjäljestä.

Mitä he haluavat?
Sinulla on alan koulutus ja innostus tehdä haastaviakin tehtäviä. Perushuollot, öljynvaihdot, määräaikaishuollot, ja mm. vikakoodien luku ovat sinulle perustehtäviä ja vaihtelua saat itsellesi esimerkiksi autosähkötöistä sekä muista diagnostiikkatehtävistä. Motivaatio, halu oppia, mikäli pitkää kokemusta ei ole vielä karttunut työurallasi.

Mitä he toivovat?
Teet itsenäisesti töitä ja koska liikenneturvallisuus on sinulle tärkeää, osaat myös kiireen kesken, nähdä ajoneuvon mahdolliset tulevaisuuden korjaus- huoltotoimenpiteet, jolla takaat myös hyvän asiakaskokemuksen. Näet haasteet mahdollisuutena kehittyä, ongelmat ovat tehty ratkaistavaksi.

Mitä he tarjoavat?
Kokoaikaisen, vakituisen työpaikan hyvässä porukassa, jolla on tekemisen meininki. Kilpailukykyinen palkkaus ja iso organisaatio takanasi, sekä kannustava esihenkilö ja tiimikaverit, jotka auttavat sinua kehittymään urallasi. Aamuvirkuille aamuvuoroa tarjolla ja iltavirkuille iltavuoroa tarjolla, viikonloput vapaat.

Kuulostaako tämä siltä, että tämä voisi olla juuri sinun uusi työpaikkasi?

Hyvä!
Haethan tehtävään pikaisesti oheisin linkin kautta ja mitä tahansa kysyttävää tulee, olethan rohkeasti yhteydessä: Viveka Laine, 040- 579 0519 (arkisin klo: 9-15 välisenä aikana) tai viveka.laine@citywork.fi .

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499364
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo