(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020
Etsimme Porissa toimivalle asiakkaallemme autonasentajaa. Asiakasyrityksemme on kotimainen yritys,  joka tekee monipuolisesti huolto- ja korjaustöitä henkilö- ja pakettiautoille. Tässä yrityksessä pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti. Työpäiväsi Työpäiväsi vietät huoltaen ja korjaten asiakkaiden autoja itsenäisesti. Työssä tärkeässä roolissa on myös asiakaspalvelu, töiden laskutus ja asiakkaiden tarjouslaskenta. Työsi on päivätyötä arkipäivisin, viikossa työskentelet 37,5 h maanantaista perjantaihin. Työssäsi näkyy itsenäinen ja ammattilainen tekeminen. 

Arvostamme
  • Kokemusta autonasentajan työstä yli viiden vuoden ajalta. Voit toki olla kartuttanut työkokemusta autojen parissa esimerkiksi kolmen vuoden ajalta, olemme kiinnostuneista osaamisesta silti
  • Monipuolista kokemusta eri automerkeistä
  • Ammattilaista työskentelyotetta ja hyviä teknisiä taitoja
  • Motivaatiota kehittyä alan vahvaksi osaajaksi

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää omaa ammattillista osaamistasi autonasentajana. Pääset osaksi pientä ja osaavaa tiimiä.Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen alun vuokratyösuhteen päätyttyä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian.

Jäikö kysyttävää?

Toimialapäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343 (yhteydenotot arkisin viimeistään klo 15:00)

Mielellään juttelisin kanssasi sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi.

Avainsanat: autonasentaja, autonasennus, huolto, korjaus