Autonasentaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahteen 

AUTONASENTAJAA


Oletko Sinä etsimämme autoalan osaaja? Tai oletko alalle vasta pyrkivä, joka haluaa päästä mukaan oppimaan, kehittymään ja rakentamaan tulevaisuutta ammattitaitoiseen porukkaan?

Etsimme autonasentajaa, jolla on innostusta ja motivaatiota oppia uutta ja työskennellä henkilöautojen parissa sekä tarvittaessa hoitaa asiakaspalvelua. 

Tehtävään vaaditaan alan koulutus ja aikaisempi työkokemus autojen parissa on plussaa.

Olethan työotteeltasi tarkka, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Lisäksi toivomme sinulta yhteistyökykyisyyttä, paineensietokykyä ja joustavuutta. 


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi määräaikainen Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, mutta työssä on erinomaiset mahdollisuudet myös vakituiseen työsuhteeseen riippuen työtilanteesta. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, puh. 044 777 5102.


 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1358801
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti