(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Ouluun autonasentajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat  määräaikaishuollot, vikojen etsiminen ja korjaaminen sekä monipuoliset asennustyöt.

Odotamme sinulta alan koulutusta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalvelukeskeistä otetta työhön. Aiempi työkokemus katsotaan hakijalle eduksi mutta se ei ole välttämätön, tärkeämpää on, että omaat aidon innostuksen ja halun kehittyä taitavaksi autonasentajaksi.

Toivomme hakijalta ripeää työskentelyotetta ja hyviä kädentaitoja sekä halua kehittyä alalla.

Työsuhde alkaa määräaikasena vuokratyösuhteena tähdäten vakinaistumiseen asiakkaamme omille palkkalistoille. Palkkaus alan TES:n mukaan. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.