(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Haemme nyt Euromasterille Hyvinkään toimipisteeseen ammattitaitoista

AUTONASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työtehtäviisi kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustyöt sekä asiakaspalvelu. Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptin vaatimalla tavalla.

Oletko etsimämme tiimimme puuttuva autohuollon ja rengasalan ammattilainen?

Hakijalta toivomme ennen kaikkea aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työssä menestyäksesi tarvitset asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta sekä aiempaa kokemusta autohuollon työtehtävistä. Kokemus henkilö-, pakettiauto – ja/tai raskaan kaluston rengasasennuksista katsotaan eduksi. Toivomme sinun olevan aktiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, mutta myös reilu tiimipelaaja.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamien kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaa +358 50 525 9153