(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Ovatko autot sinun kiinnostuksen kohteesi? Onko sinulla kokemusta autonasennustyöstä? Jos vastasit kyllä, meillä on töitä sinulle!

Pirkanmaan Autotaito Oy on täyden palvelun autokorjaamo Tampereen seudulla. 
Palveluina ovat Suzuki ja Isuzu -merkkihuollot, sekä erityisesti Volvo -huollot ja -korjaukset sekä Renault -huollot ja -korjaukset. Heille on tervetulleita myös muiden automerkkien omistajat. Webasto-lämmittimien valtuutettu palvelupiste. 

Haemme nyt  ammattitaitoista AUTONASENTAJAA  monimerkkihuoltokorjaamolle Tampereelle.

Tehtäväsi on huoltaa, korjata ja varustella autoja viihtyisissä, siisteissä ja nykyaikaisissa tiloissa.

Odotamme sinulta alan koulutusta, ammattitaitoista ja vastuullista otetta sekä asiakaspalveluasennetta. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen alan ammattilainen. 

Tarjoamme sinulle aitiopaikan nähdä kasvavan merkkihuoltoliikkeen toimintaa hyvässä porukassa sekä  työsuhteen ja itsenäisen työnkuvan. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7 - 17 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus työkokemuksen ja osaamisen mukaan. 

Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen työsuhteen jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistamiseen on hyvät.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 12.5.2019  Jätäthän CV:si palkkatoivomuksineen hakemuksen liitteeksi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi