(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Autofit Epilän Autohuolto on Tampereella Epilässä sijaitseva monimerkkikorjaamo. Epilän Autohuolto on osa Autopalvelukeskus Tamperetta, jonka alla toimii autohuollon lisäksi Tampereen Autolasipalvelu, Epilän Akkumyynti ja First Stop Tampere -rengasliike. Lisätietoja Epilän Autohuollosta löytyy osoitteesta www.epilanautohuolto.fi.

Haemme asiakkaallemme monimerkkikorjaamoon AUTONASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan alkuun Suomen Henkilöstötalon kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä vankkaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Työntekijänä olet ahkera, huolellinen ja sinulla on positiivinen asenne työtä kohtaan. Sinulla on kokemusta haastavistakin korjaus- ja huoltotöistä, jotka kykenet hoitamaan itsenäisesti sekä tarvittaessa opastamaan työkaveriakin. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.  

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Työaika on ihanteellinen ma-pe 7.30-16. 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen p. 010 2306 532

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.


Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/