(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Ovatko autot sinun kiinnostuksen kohteesi? Onko sinulla kokemusta autonasennustyöstä? Jos vastasit kyllä, meillä on töitä sinulle!

Haemme nyt vakituista ammattitaitoista AUTONASENTAJAA asiakkaamme monimerkkihuoltokorjaamolle Kaarinaan.

Tehtäväsi on huoltaa, korjata ja varustella autoja viihtyisissä, siisteissä ja nykyaikaisissa tiloissa.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen merkkihuoltoliikkeessä työskentelystä, saksalaisten autojen tuntemuksen ja autoharrastuksen. Otamme huomioon myös vastavalmistuneet autonasentajat, jolloin saat kauttamme tarvittavan merkkikohtaisen koulutuksen.

Odotamme sinulta alan koulutusta, ammattitaitoista ja vastuullista otetta sekä asiakaspalveluasennetta. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen alan ammattilainen. Ajokortti ja oma auto työpaikan sijainnin vuoksi on pakollinen.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan nähdä kasvavan merkkihuoltoliikkeen toimintaa hyvässä porukassa sekä vakituisen työsuhteen ja itsenäisen työnkuvan. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7 - 17 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus työkokemuksen ja osaamisen mukaan.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 16.12. Jätäthän CV:si palkkatoivomuksineen hakemuksen liitteeksi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi