(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Etsimme asiakkaallemme Ouluun ammattitaitoista autonasentajaa. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asennustyöt ja korjaukset sekä asiakaspalvelutehtävät.

Odotamme sinulta alan koulutusta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reipasta ja asiakaspalvelukeskeistä otetta työhön. Aiempi työkokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.