Autonasentaja vakituiseen työhön
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2021

HS Autopalvelut on vuonna 1997 perustettu täyden palvelun monimerkkikorjaamo, joka on osa AD-Autokorjaamoketjua. HS Autopalvelut on arvostettu työnantaja, joka on valittu vuosina 2016 ja 2017 vuoden autokorjaamoksi!

Toimipisteet sijaitsevat Espoon Kilossa sekä Nurmijärvellä Klaukkalan teollisuusalueella, ja etsimmekin nyt autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen HS Autopalvelujen Klaukkalan toimipisteelle.

Voit olla joko kokeneempi autonasentaja tai vasta koulusi päättänyt alan aloittelija, tässä on tilaisuus päästä tekemään töitä sinun lähtötaidoistasi käsin. Tiimiin halutaan henkilö, kenellä on aito intohimo autojen laittamiseen ja halu kehittyä alalla eteenpäin.

Pääset työskentelemään kaikkien automerkkien parissa, sillä monimerkkikorjaamoon kaikki ajoneuvot merkkiin ja ikään katsomatta on tervetulleita. Työnkuva on laaja sisältäen kaikki autonasentajan työtehtävät korjauksineen ja huoltoineen sekä rengastöineen. Työ on päivätyötä, mutta joustoa työaikoihin toivotaan etenkin sesonkien aikana päivien venyessä normaalia pidemmiksi.HS Autopalvelut välittää aidosti tekijöistään, he tarjoavat mm. punttisalin työntekijöidensä käyttöön sekä satsaavat lisäkoulutukseen jokaisen työntekijän kohdalla.

Valittavan henkilön työsuhde alkaa kuuden kuukauden mittaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen vakinaistuminen asiakkaan kirjoille on mahdollinen. Palkkauksessa noudatetaan auto- ja konekorjaamoalan työehtosopimusta, aiempi kokemus sekä alan koulutus huomioidaan palkassa.

Kuulostaako hyvältä? Sitten ei muuta kuin hakemusta tulemaan. Muistathan liittää mukaan myös ansioluettelosi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ei kannata turhia viivytellä!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla rohkeasti yhteydessä minuun.


Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494755
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi