(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja teollisuuden kunnossapitoon
Delipap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Haemme arvostetulle suomalaiselle perheyritykselle Delipap Oy:lle Kirkkonummen Veikkolaan kokemusta omaavaa raskaan kaluston tai autonasentajaa koulutettavaksi työn ohessa teollisuuden mekaaniseksi kunnossapitoasentajaksi vakituiseen työsuhteeseen 2-vuorotyöhön.

Haemme oma-aloitteista ja kokemusta omaavaa raskaan kaluston tai autonasentajaa koulutettavaksi Delipap Oy:n tehtaan teollisuuden kunnossapitotehtäviin. Koulutettuna kunnossapitoasentajana pääset omalta osaltasi vastaamaan tuotannon toimivuudesta ja samalla vaikuttamaan tuotannon tehokkuuteen ja tuotantolinjojen elinkaaren hallintaan. Työssä vastaat tiimin kanssa niin korjaavasta, kuin ennakoivasta huollosta, sekä pääset osallistumaan osaltasi teknisiin projekteihin ja kiinteistön huoltotehtäviin.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden monipuolista kokemusta raskaan kaluston tai autonasentajan tehtävistä, oma-aloitteellisuutta ja halua kehittyä mekaanisen kunnossapidon ammattilaiseksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta katsomme valmiuden tarvittaessa 3-vuoroon eduksi. Reippaan asenteen lisäksi omaat kokemusta raportoinnista ja puhut suomen lisäksi hyvin englantia. Katsomme eduksi myös sähkö-/automaatiopuolen perustuntemuksen. Tuotantokoneemme ovat ainutlaatuisia Suomessa, joten odotamme sinulta oppimiskykyä ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme hyvän palkan ja roolin matalassa organisaatiossa dynaamisessa kunnossapitotiimissä monipuolisten ja samalla jatkuvasti muuttuvien tehtävien parissa. Toimit osana hyvän ilmapiirin omaavaa työyhteisöä mukavien työkavereiden ympäröimänä, jossa kaikki auttavat ja tukevat toisiaan. Hyvän palkan lisäksi tarjoamme virike-edut ja hyvän työterveyshuollon, sekä mahdollisuuden työllistyä kestävään ja vakaaseen työsuhteeseen arvostettuun kotimaiseen yritykseen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti koska se täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Ari Kumlanderilta, puh. 0438244449 tai sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi